- کد خبر: 1704
- گروه خبری : اخبار ویژه
- تاریخ انتشار : 19 مارس 2016
فرمانده ناحیه سپاه شهرستان قاین با امام جمعه اسفدن در آستانه سال نو دیدار کرد
فرمانده ناحیه سپاه شهرستان قاین به همراه جمعی از شورای فرماندهی با امام جمعه اسفدن در آستانه سال نو دیدار کردند.
به گزارش اسفدن خبر ؛سرهنگ براتزاده فرمانده ناحیه سپاه شهرستان قاین ضمن ابراز خوشحالی و خرسندی از حضور امام جمعه در اسفدن گفت: وجود امام جمعه در اسفدن با رهنمود ها و ارشادات شان پشوانه ای برای مجموعه بسیج می باشند.
وی با بیان اینکه امسال سال پر فراز نشیبی برای نظام و کشور بود گفت: امسال ما متاسفانه خیلی از علمای بزرگی را همچون آیت الله خزعلی، آیت الله واعظ طبسی و و سرداران شهیدی نیز مانند سردار همدانی و قاجاریان و دیگر شهدای حرم را از دست دادیم که جایشان خالی هست.
فرمانده ناحیه سپاه پاسداران شهرستان قاین با تاکید بر اینکه مسئولین در سطوح مختلف و ارکان مختلف نظام در عرصه های بین المللی باید گوش به فرمان رهبری باشند افزود :ما باید همیشه با ارشادات و هدایت های مقام معظم رهبری گوش به فرمان باشیم که قطعا اگر این چنین باشد بهترین تصمیمات و راهکارها ارائه و بهترین نتیجه و دستاورد را برای کشور به دنبال خواهد داشت.
وي در پايان از خداوند متعال توفیقات روزافزون به امام جمعه و مردم شریف و حقشناس اسفدن،شهرستان قاین و امت اسلامی تحت توجهات حضرت ولیعصر(عج) و زعامت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را مسألت كرد.
حجت الاسلام عبدالهی امام جمعه اسفدن نیز در ادامه ضمن خیر مقدم گویی خدمت میهمانان از حضور پرسنل ناحیه سپاه شهرستان قاین در دفتر امام جمعه اسفدن تشکر کرد.
اخبار مرتبط
- اعمال شدید محدودیتهای ترافیکی کرونا از صبح فردا شنبه اول آذر همزمان با سراسر کشور در خراسان جنوبی اجرایی می شود.
- نیم تن گوشت بین نیازمندان اسفدن توزیع شد
- تجلیل از آتش نشانان اسفدن به مناسبت روز ایمنی و آتش نشانی + تصاویر
- واژگونی پراید با یک فوتی و ۵ مصدوم
- ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی گرامی باد