- کد خبر: 791
- گروه خبری : اخبار استان
- تاریخ انتشار : 11 ژانویه 2016
مسئول هسته گزینش استانداری خراسان جنوبی گفت: در 9 ماهه ابتدای امسال 4 هزار و 547 نفر در استان گزینش شدند.
مسئول هسته گزینش استانداری خراسان جنوبی: گزینش بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ نفر در ۹ ماهه ابتدای امسال
به گزارش اسفدن خبر، محمدرضا غیرتی؛ مسئول هسته گزینش استانداری خراسان جنوبی در گردهمایی گزینشگران استان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری ۴ هزار و ۵۴۷ نفر در استان گزینش شدهاند که از این تعداد ۲ هزار و ۱۴۰ پرونده مربوط به افراد بدو ورود به دستگاه های اجرایی است.
وی افزود: این استخدامی ها به صورت قراردادی، پیمانی و شرکتی انجام شده است.
مسئول هسته گزینش استانداری خراسان جنوبی گفت: ۲ هزار و ۴۰۷ پرونده هم مربوط به تبدیل وضعیت، ارتقای پست و انتصاب بوده است.
غیرتی تصریح کرد: هم اکنون ۱۴۸ گزینشگر در خراسان جنوبی فعالیت می کنند که از این تعداد ۱۰۸ نفر پاره وقت و ۴۰ نفر تمام وقت مشغول هستند.
لزوم دیدگاه وسیع نسبت به کار گزینش گران
عبادی از هسته گزینش آموزش و پرورش هم در این گردهمایی اظهارکرد: مطلب اصلی که باید مورد نظر مسئولان قرار بگیرد، دیدگاه وسیع و باز نسبت به کار گزینش گران است. چرا که آنطور که باید و شاید مدیران با این کار آشنا نیستند و به آن توجه نمی کنند.
وی افزود: گزینش گران باید در انجام خود از حیث حق داوطلب و نظام عمل کنند و دقت کنند مبادا بر اساس سهل انگاری فردی را که شایسته نیست انتخاب کنند و سبب درگیر شدن تمام دستگاه شوند.
عبادی با بیان اینکه منبع صادق و وفاداری که گزینش گران بتوانند به آن اعتماد کنند وجود ندارد تصریح کرد: مردم که منابع و صاحبان اصلی جامعه و نظام هستند باید در این زمینه بیشتر همکاری کنند.
وی بر آگاهی عمومی نسبت به امر گزینش تاکید کرد: در این خصوص از ائمه جماعات و ائمه جمعه درخواست شد که متاسفانه تنها دو نفر از ائمه جمعه در خطبه های نماز به صورت خیلی سطحی به آن اشاره کردند.
خاورستان