- کد خبر: 981
- گروه خبری : اخبار ویژه
- تاریخ انتشار : 20 ژانویه 2016
اولین جلسه هماهنگی ستاد دهه فجر اسفدن برگزار شد
اولین جلسه هماهنگی ستاد دهه فجر اسفدن پس از نماز مغرب و عشاء به منظور هماهنگی جهت هر چه باشکوهتر برگزار کردن مراسمات دهه مبارک فجر در محل دفتر امام جمعه برگزار شد.
به گزارش اسفدن خبرحجت الاسلام عبدالهی امام جمعه شهر اسفدن در ابتدای این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و حضرت امام(ره) که با رهبری پیامبرگونه ی شان عزت و افتخار را نصیب ملت ایران کردند، افزود: علی رغم همه توطئه ها ، روزبه روز به عزت و اقتدار ایران اسلامی افزوده می شود.
حجت الاسلام عبدالهی با تاکید بر هر چه باشکوهتر برگزار کردن برنامههای دهه فجر در سخنانی به نقش انقلاب اسلامی ایران در بیداری کشورهای اسلامی اشاره نموده و گفت؛ دهه فجر سند افتخار ملت ایران است
وی دهه فجر را فرصت مغتنمی برای تبیین اهداف و دستاوردهای انقلاب به نسل جوان ذکر کرد و افزود: همه در این زمینه رسالت سنگینی بر دوش داریم و بایستی آرمانهای انقلاب که خون بهای شهدای گرانقدر انقلاب و هشت سال دفاع مقدس است رابرای نسل جوان انقلاب بازگو کنیم.
اعضای جلسه نيز پس از بحث و تبادل نظر پيرامون دستور کارجلسه و اعلام برنامه های فرهنگی هنری خود در ایام دهه مبارک فجر و روز راهپيمای براین نکته تاکيد کردند که در برگزاری هرچه باشکوه تر مراسمات دهه فجر و روز راهپيمایی تمام تلاش خود را خواهند کرد تا همچون سال های گذشته حماسه ای ملی بيافرینند.
اخبار مرتبط
- اعمال شدید محدودیتهای ترافیکی کرونا از صبح فردا شنبه اول آذر همزمان با سراسر کشور در خراسان جنوبی اجرایی می شود.
- نیم تن گوشت بین نیازمندان اسفدن توزیع شد
- تجلیل از آتش نشانان اسفدن به مناسبت روز ایمنی و آتش نشانی + تصاویر
- واژگونی پراید با یک فوتی و ۵ مصدوم
- ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی گرامی باد